Agenda

Maandag 25 september: Informatieavond over de afslank Challenge

Vanaf 2 oktober start Bodycheck i.c.m. Mariska Dute sport & voedingsadvies met een nieuwe Challenge.
De challenge is een 8 weken durende begeleidingsprogramma op het gebied van sport én voeding. Je wordt intensief begeleid door ervaren fitness instructeurs van Bodycheck. Zij maken een persoonlijk trainingsschema voor zowel fitness als groepsles en houden wekelijks de resultaten nauwlettend in de gaten om te zien of de manier van trainen past bij jou en of je voedingsschema jou de resultaten geeft.

Sport dietist Mariska Dute zal jou persoonlijk begeleiden op het gebied van je voeding en ook zal zij meerdere malen leuke workshops bij Bodycheck geven waar je op een leuke en boeiende manier bewust wordt gemaakt over gezonde voeding.

Zou je graag hier meer informatie over willen kom dan naar onze info avond op maandag 25 september om 19.00 uur
of wil jij je graag opgeven voor deze challenge mail dan naar: info@bodycheckborculo.nl

Zondag 1 okt.: Zompendag / koopzondag Borculo centrum

1e Week oktober: Start van nieuwe Les Mills lessen

Zaterdag 7 oktober: Workshop core & bekkenklachten
Er zijn zoveel vrouwen met klachten aan hun bekken, rug en bekkenbodem en zij lopen hier vaak onnodig lang mee door. Heel veel klachten zijn deels dan al niet geheel te verhelpen d.m.v. specifieke oefeningen.
Specifiek voor deze groep dames gaan wij een groepsles opzetten waarin ieder met zijn eigen programma met oefeningen start na een persoonlijke intake. Zo train je in een gezellige groep, maar wel op je eigen niveau met intensieve persoonlijke begeleiding.

Als introductie voor deze groepsles hebben wij een leuke en actieve workshop van een deskundige op het gebied van sterker maken van je romp en bekken, Carla Da Costa.
Carla laat tijdens deze introductie workshop zien op welke manier zij vrouwen begeleid met opbouwende oefeningen. Met testen, ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 7 oktober voor deze actieve workshop.
Je kunt je opgeven via mail : info@bodycheckborculo.nl t.a.v. Kitty de Jong

Natuurlijk kun je altijd met al je vragen bij ons terecht. T: 0545-274231 & info@bodycheckborculo.nl