Nieuwtjes

Corona update: nieuwsbrief voor onze leden.

Beste sporter van Bodycheck,

 

Hopelijk gaat alles goed met jou en je dierbaren en is iedereen in goede gezondheid.

Dinsdag hebben wij te horen gekregen dat we nog gesloten moeten blijven tot 20 mei. Dit vinden wij ontzettend jammer maar begrijpen het besluit want de gezondheid van iedereen staat voorop.

Nu hebben wij de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten en zijn druk bezig geweest met het opknappen van ons pand.

 

Dit zullen wij voortzetten en we maken ons op voor een opening na 20 mei met de *nieuwe maatregelen om het sporten zo veilig mogelijk voor iedereen te maken.
*Hierover gaan wij jullie nog informeren in een ander bericht.

Natuurlijk blijven wij online persoonlijke schema’s / voedingsprogramma’s / livestream video’s en video’s van thuistrainingen delen zodat jullie voldoende alternatieven hebben om in beweging te blijven.

Wij zijn enorm blij met de hartverwarmende reacties en positieve berichten die wij van veel clubleden hebben mogen ontvangen.
Dit doet ons ontzettend goed! Dit geeft ons de motivatie om de schouders eronder te blijven zetten.

Wij willen graag open en eerlijk met jou als lid communiceren. Het is nu onderhand 15 jaar geleden dat wij zijn begonnen met Bodycheck. Dit doen wij allen met heel ons hart.
Wij zijn trots op wat Bodycheck is geworden in al die jaren; een plek waar jong & oud zich thuis voelt. Een plek waar gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nu is het bijna niet te geloven dat deze huidige situatie ervoor zorgt dit nu niet meer kan en dat alles zo snel door onze vingers kan glippen.
Wij vragen begrip voor de noodgedwongen sluiting maar ook voor de gevolgen die deze sluiting met zich meebrengt. Dit heeft een grote financiële impact, onze uitgaven lopen door en deze kosten zullen we zelf moeten opvangen.
Deze komen over het algemeen voort uit contractuele verplichtingen, te denken aan huur, licentiekosten, etc.
Vanuit de overheid worden er diverse regelingen aangeboden, echter zijn deze niet voldoende toereikend om de financiële klappen op te vangen.

Incasseren en compenseren voor mei:

Waarom innen wij toch de contributie?
Allereerst help je op deze manier Sport & Health Center Bodycheck deze moeilijke periode door te komen.
Want wanneer een grote groep leden besluit om op te zeggen of niet betalen, kan dit grote gevolgen hebben voor de werkgelegenheid binnen de sportschool.

Ons hele team zorgt er dagelijks voor dat Bodycheck schoon en fris is, dat je leuke sportlessen kunt volgen die worden gegeven door onze enthousiaste instructeurs en dat er altijd tijd is voor gezelligheid met een kopje koffie.
Als wij deze maand in zijn geheel geen contributie innen zal dat gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van Bodycheck.
Daarom willen wij je adviseren om Bodycheck te blijven steunen ook al kun je deze maand nog niet sporten. Op die manier help je Bodycheck en de medewerkers door deze moeilijke periode heen.

Wij willen iedereen bedanken voor de steun , begrip en geduld die jullie ons gegeven hebben in deze periode.

 • Voor de contributie van de maand mei geven wij onze leden 2 opties:

  Optie 1:
  50% contributie / 50% compensatie
  Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft en ga akkoord met de 50% contributie en 50% compensatie voor de maand mei.
  Optie 2: Ik steun Bodycheck!
  Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft en ga akkoord met de incasso voor de maand mei die volledig afgeschreven mag worden.
  Zo steun je niet alleen Bodycheck maar ook alle werknemers en samenwerkingspartners.

WAT MOET IK DOEN?

– Kies je voor optie 1: 50/50 regeling, dan hoef je niets te doen. Dit verwerken wij automatisch.

– Kies je voor optie 2: Ik steun Bodycheck.
Mag je dit aangeven in een mail aan: info@bodycheckborculo.nl en dan zetten wij jouw contributie op volledig bedrag en zijn wij jou enorm dankbaar voor je steun.

Wij hopen snel weer onze deuren te mogen openen en staan dan straks voor iedereen weer klaar met de voor jullie vertrouwde gezichten.

Wij hopen jou weer te mogen begroeten na 20 mei.
Samen zijn we sterk!

Met vriendelijke groet, het hele team van Bodycheck