Nieuwtjes

* NIEUW * outdoor training

Outdoor training / Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert.
Tijdens outdoor training wordt er getraind in het Barchems bos of op het grasveld achter Bodycheck.

In het bos is het altijd een combinatie van hardlopen ( rekening houdend met alle verschillende niveau’s ) en spierversterkende oefeningen die gedaan kunnen worden met materialen die ik meeneem of met eigen lichaamsgewicht of met obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. Vaak werk ik ook in 2-tallen of groepjes omdat samen trainen motiveert en ook erg leuk is. Je maakt makkelijk contact met elkaar waardoor er een gezellige groepssfeer ontstaat.

Op het grasveld bij Bodycheck gebruik ik vaak kettlebells, halterstangen, dumbbells, tractor banden, weerstandsbanden en andere materialen.

20160502_203036 20160606_204055

De oefeningen die gedaan worden, kunnen sterk variëren.
Conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden in een bootcamples afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht of losse gewichten uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak meerdere spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd.
Tijdens de training worden zowel oefeningen voor je conditie, als krachtoefeningen gedaan en kun je effectief werken aan je fitheid! Je krijgt een beter conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding.
Outdoor training is dus super allround en een ideale workout.

Outdoor training is iedere woensdag van 18.30 tot 19.30 uur.
Wil je een keertje een meedoen en proberen? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden voor een proefles via Tel.nr.: 0545-274231.