Nieuwtjes

Nieuwsbrief 14-12-’20

Nieuwsbrief                                                                                                                     14 december 2020

 

Beste lid van Bodycheck,

Vanavond is er weer een persconferentie en het zal voor iedereen erg spannend worden wat de strenge maatregelen in zullen houden. Wij zullen dit nauwlettend in de gaten houden en u via een nieuwsbrief informeren wanneer wij ook strengere maatregelen moeten treffen.

Mondkapje verplicht:
Om het voor iedereen binnen ons centrum zo veilig mogelijk te houden hebben wij toch besloten dat het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar binnen Bodycheck toch verplicht is.

Niet tijdens het sporten, maar wel wanneer je de club binnenkomt, naar de sportruimte loopt en de club weer verlaat. Bij het wisselen van toestel in de fitnessruimte is een mondkapje niet nodig.

Bij koud weer sommige groepslessen naar binnen:
I.v.m. de erge kou van vorige week hebben wij besloten om sommige groepslessen binnen te geven. Omdat wij binnen kleinere groepen hanteren zijn de aantallen voor deze lessen naar beneden gehaald. Mocht het weer zacht blijven zullen wij wel naar buiten gaan en hier weer de aantallen op aanpassen. Dit kunt u terug zien in onze reserveringsapp.

Start bouw nieuwe groepsleszaal:
Binnenkort wordt er door Emaus systeembouw uit Borculo gestart met de bouw van een nieuwe groepsleszaal. Deze wordt gerealiseerd op het gras in het verlengde van de parkeerplaats en zal over ongeveer 8/9 weken klaar zijn.
Meer informatie hierover volgt nog.

 

GRATIS THUISWORKOUTS VAN LES MILLS BESCHIKBAAR
Dankzij Les Mills mogen wij onze leden opnieuw een periode van 30 dagen GRATIS Les Mills ON DEMAND aanbieden. : een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen.

Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.

Helaas grijpt het coronavirus nog steeds om zich heen. Vooralsnog zijn wij enorm blij dat alle sportscholen nog steeds open mogen blijven en dat we kunnen blijven werken aan ons doel om iedereen fit te houden.

Ook als je niet naar de club durft of kunt komen, bijvoorbeeld omdat je in quarantaine zit, kun je nog steeds aan je fitheid blijven werken. Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Hiervoor zijn ook andere mogelijkheden buiten het fysiek sporten in de club.

SAMEN BLIJVEN WE FIT!

 

Hoe meld jij je hiervoor aan?

o Stuur een email naar info@bodycheckborculo.nl en geef aan dat je graag gebruik wil maken van de 30 dagen GRATIS Les Mills On Demand.
Vervolgens sturen wij jou de exclusieve link van Les Mills.

Daarna:

o Vul je gegevens in
Je kunt je registreren voor de free trial periode met een uniek, niet eerder gebruikt e-mailadres. Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 30 dagen je account weer stopzet.
Een PayPal account maak je eenvoudig en snel aan via deze link: ESET Veilig internetbankieren (bit.ly)

o Start met jouw favoriete Les Mills workouts

o Mocht je na 30 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial period stopzet.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen.
Let’s stay fit en healthy!

 

Met sportieve groet,

Team Bodycheck