Nieuwtjes

25 sep. info avond Challenge

  • Je fitness doelen behalen?
  • 2 tot 5 kg afvallen?
  • Je fitter voelen?

Start in oktober met de Challenge bij Bodycheck.
Behaal in 8 weken je doelen samen met je fitness coach en sport dietiste Mariska Dute. Wij zijn jou “stok achter de deur”.
Stel het niet langer uit en geef je nu op via: info@bodycheckborculo.nl

Of kom naar de info avond a.s. maandagavond om 19.00 uur bij Bodycheck.

Laatste Sh’bam op vrijdagavond

Afscheid van Kirsten

A.s. vrijdag is de laatste Sh’Bam les van Kirsten.
Kirsten heeft na het afronden van haar studie als docent lichamelijke opvoeding een fulltime baan aangeboden gekregen bij het Assink Lyceum.
Wij zijn natuurlijk enorm blij voor haar maar we gaan haar wel heel erg missen als fijne en toegewijde collega.
De laatste les op vrijdagavond om 20.00 uur willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus roepen wij hierbij alle sporters op om vrijdag te komen voor de sh’bam en met Kirsten na afloop even wat te drinken.
Reageer onder dit bericht als je erbij bent!
Delen = top
Erbij zijn = super 👍

 

zaterdag 7 oktober workshop core, bekkenklachten

Er zijn zoveel vrouwen met klachten aan hun bekken, rug en bekkenbodem en zij lopen hier vaak onnodig lang mee door. Heel veel klachten zijn deels dan al niet geheel te verhelpen d.m.v. specifieke oefeningen.
Specifiek voor deze groep dames gaan wij een groepsles opzetten waarin ieder met zijn eigen programma met oefeningen start na een persoonlijke intake. Zo train je in een gezellige groep, maar wel op je eigen niveau met intensieve persoonlijke begeleiding.


Als introductie voor deze groepsles hebben wij een leuke en actieve workshop van een deskundige op het gebied van sterker maken van je romp en bekken, Carla Da Costa.
Carla laat tijdens deze introductie workshop zien op welke manier zij vrouwen begeleid met opbouwende oefeningen. Met testen, ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 7 oktober voor deze actieve workshop.
Je kunt je opgeven via mail : info@bodycheckborculo.nl t.a.v. Kitty de Jong

Natuurlijk kun je altijd met al je vragen bij ons terecht. T: 0545-274231 & info@bodycheckborculo.nl

Afsluiting van de brug over de berkel

 

Van 11 tot en met 15 september 2017 wordt de Lochemseweg in Borculo – vanwege onderhoudswerkzaamheden – afgesloten voor het doorgaande verkeer. In deze periode zijn er tevens asfalteringswerkzaamheden aan de Oude Nettelhorsterweg ter plaatse van de brug.

Het doorgaande verkeer wordt in deze periode omgeleid naar het centrum via de N528/Nettelhorsterweg. Fietsers worden omgeleid via de Stikkersweg.

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact opnemen met de heer B. Hofman, hij is bereikbaar onder telefoonnummer
06-23509470.

Binnenkort nieuwe afslank challenge!

Vanaf 2 oktober start Bodycheck i.c.m. Mariska Dute sport & voedingsadvies met een nieuwe Challenge.
De challenge is een 8 weken durende begeleidingsprogramma op het gebied van sport én voeding. Je wordt intensief begeleid door ervaren fitness instructeurs van Bodycheck. Zij maken een persoonlijk trainingsschema voor zowel fitness als groepsles en houden wekelijks de resultaten nauwlettend in de gaten om te zien of de manier van trainen past bij jou en of je voedingsschema jou de resultaten geeft.

Sport dietist Mariska Dute zal jou persoonlijk begeleiden op het gebied van je voeding en ook zal zij meerdere malen leuke workshops bij Bodycheck geven waar je op een leuke en boeiende manier bewust wordt gemaakt over gezonde voeding.

Zou je graag hier meer informatie over willen kom dan naar onze info avond op maandag 25 september om 19.00 uur
of wil jij je graag opgeven voor deze challenge mail dan naar: info@bodycheckborculo.nl

Verslag 26 juni rit4britt

Maandag 26 juni:

Deze avond was om 18.30 uur is de laatste workout voor KIKA / rit4britt.
Peter & Erik hadden een speciale RPM editie gemaakt voor alle fietsters en introducés.

Wat ging het erop en de mensen hebben genoten. Wederom waren er leden van team rit4britt om te knallen tijden deze 2 spinning uren.

Sporters bedankt voor jullie donatie voor KIKA 👍 

Verslag van 25 juni rit4britt weekend

Zondag 25 juni: 

Deze ochtend wederom 2 knallende workouts gedaan.
Anderhalf uur RPM ( spinning ) workout met de leden van team rit4britt. Het allermooiste van deze ochtend was de komst van Britt met haar moeder en zusje! Zij hebben papa en de rest fanatiek aangemoedigd tijdens de pittige les.
In de andere zaal was de herlancering van de nieuwe Bodypump les. Ieder kwartaal start er een nieuwe training met andere muziek en oefeningen.
Samen met onze sporters, hun vrienden en familie, de bikkels van team rit4britt, Marga en de grote kanjer Britt en haar zusjewas het een super gezellige ochtend.

Na afloop hebben wij hen een leuke cheque kunnen aanbieden voor KIKA.

 

Verslag van 24 juni rit4britt weekend

In het weekend van 24 & 25 juni waren er workouts speciaal voor team rit4britt.
Het doel van dit weekend was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA.

ZaterdZaterdag 24 juni- (5)ag 24 juni dag 1 voor Rit4Britt.
Samen met een grote groep enthousiaste sporters de herlancering van de nieuwe LES MILLS GRIT gedaan, en dat was best afzien. Grit cardio is een conditionele High Intensity Interval Training van 30 minuten. Na die heftige inspanning ook nog een stuk crosstraining.

Een andere groep sporters ging voor het FIT Kickboxing. Robert en Joost jullie enorm bedankt voor de leuke invulling van deze training. Iedereen was erg enthousiast en lekker moe!
Wij willen iedereen bedanken voor jullie donaties😃👍.

 

 

Bootcamp

IMG_0055Dinsdag:

18.30 uur 30 min. Bootcamp ( buiten )
19.00 uur 30 min. Coretraining ( buiten )

Woensdag:
19.30 uur Bootcamp training ( buiten )

Keertje proberen?
Je bent van harte welkom voor een proefles!

 

Bootcamp bodycheck

20160502_203036

20160606_204055